orthopedagoog, SKJ Postmaster

trudy van gorsel

Mijn naam is Trudy van Gorsel. Ik ben orthopedagoog, onderwijskundige en IMH-deskundige. Op dit moment doe ik het vierde (laatste) jaar van de postmaster Psychodynamisch kinderpsychotherapeut.

Na in het regulier en speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij gaan verdiepen in onderliggende oorzaken van leermoeilijkheden en trauma. Eerst door de master Leerproblemen aan de universiteit van Leiden, later aangevuld met cursussen via RINO.

Omdat ik steeds de relatie tussen emoties en leren tegenkwam, en het liefst problemen bij de bron wil helpen oplossen, volgde ik de studie Infant Mental Health (IMH) bij RINO Leuven. Inmiddels gevolgd door de postdoctorale studie Psychodynamische kinder- en jeugdtherapie aan de KU Leuven.

Ouders kunnen hun ‘kinderen’ van 0-18 met ontwikkelingsvragen, leerproblemen of psychische problemen aanmelden. Samen met ouders zoeken wij naar een passende behandeling.

terug

 

afgeronde studies

Speciaal Onderwijs ■ Remedial Teacher ■ Feuersteinmethodiek Dynamic Assessment ■ Orthopedagogiek en Onderwijskunde (Leiden) ■ Diverse postdoctorale studies (RINO) ■ Infant Mental Health (KU Leuven) ■ Psychodynamische kinderpsychotherapie (KU Leuven) 2020 ■

Een oriënterend gesprek?

Santpoort-Noord
0640 994 923